Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.
   Tratament protectie par Oliplex nr 1 Ihair Keratin 1000ml
   Tratament protectie par Oliplex nr 1 Ihair Keratin 1000ml

   Tratament protectie par Oliplex nr 1 Ihair Keratin 1000ml

   IH060
   Recenzie(0)
   880,00 lei
   Stoc epuizat

   Tratament Oliplex nr 1 special realizat pentru protejarea parului expus la diferite tratamente.
   Utilizare produsului duce la reconditionarea si protectia firelor de par.

   Produs recomandat utilizarii de catre profesionalisti, la saloane profesionale. Acesta reconecteaza legaturile rupte ale firelor de par, le intareste structura parului, protejeaza intens. MAi mult acest produs detoxifica intens si repara in profunzime parul.
   Tratamentul Oliplex nr 1 este recomandat utilizarii in cadrul proceselor de decolorare, colorare, indreptare si permanent.
   Nu ezitati sa-l utilizati.

   Mod de utilizare

   Produs utilizat pentru colorarea sau decolorarea parului, pentru tratamente de incretire sau indreptare sau ca si tratament independent.

   Pentru tratamentul colorare/decolorare:
   1) Nu este necesar sa utilizati un oxidant cu o putere mai mare, astfel se adauga 7.5ml din OLIPLEX No.1 Bond Reconstructor la fiecare 30 ml vopsea sau decolorant (1:4). Apoi, se amesteca substantele pentru a omogeniza foarte bine si aplicati. Apoi, urmati pasii obisnuiti pentru colorare sau decolorare. Clatiti bine cu apa curata.
   2) Se aplica o cantitate generoasa de OLIPLEX No.2 Bond Stabilizer dupa ce ai clatit bine parul cu apa si ai tamponat cu un prosop uscat. Lasati tratamentul 10 minute pe par, apoi spalati parul cu sampon si folositi balsam sau masca.

   Pentru tratamentul de indreptare/incretire (15ml):

   1) Se adauga o cantitate de 15ml de tratament OLIPLEX Nr.1 Bond Reconstructor in crema tratamentului de indreptare si urmeaza pasii normali ai procesului. Clateste parul si adauga Oliplex nr.1 din nou in neutralizator, dupa clateste parul cu apa.
   2) Se aplica apoi Oliplex Bond Stabilizer Nr.2 pe par si se lasa sa actioneze pentru 10-20 de minute. Clateste din nou foarte bine parul.

   Pentru Tratament Independent:
   1) Se adauga o parte din tratamentul OLIPLEX Bond Reconstructor nr.1 (10ML) la o cantitate de apa (60 ml). Se stropeste parul cu acest amestec si lasa tratamentul sa actioneze timp de 10-20 minute. La final se clateste.
   2) Dupa aplicarea tratamentului OLIPLEX nr.1, aplicati pe par tratamentul OLIPLEX nr.2 si lasati sa actioneze timp de 10-20 minute. Clatiti la final parul.

   Indicatii

   Urmati instructiunile de pe ambalaj.
   Nu lasati la indemana copiilor.
   A se evita contactul cu ochii!

   Nu exista recenzii la acest produs.

   Scrie-ti recenzia
   Tratament protectie par Oliplex nr 1 Ihair Keratin 1000ml
   16 alte produse in aceeasi categorie: