Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Politica de confidentialitate

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe parulsanatos.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Autentificare" apoi submeniul "Editare cont". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. First Sale SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Accesarea site-ului parulsanatos.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de First Sale SRL Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, procesarea comenzilor sau cererilor dumneavostra, oferirea de servicii catre dumneavostra, facturarea serviciilor si produselor comandate, solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumnavoastra, realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si serviciilor noastre, informarea despre promotiile First Sale SRL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de First Sale SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). First Sale SRL se obliga ca datele personale sa NU fie difuzate catre terti. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

First Sale SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

dreptul de a cere First Sale SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in - mod gratuit; dreptul de a cere First Sale SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; dreptul de a cere First Sale SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale; dreptul de a cere First Sale SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@parulsanatos.ro sau prin posta, la adresa: Iasi, Str. Sucidava nr. 11, bl. P4, Sc. B, Ap. 3

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul parulsanatos.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului magazin.thetamed.eu si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul parulsanatos.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea First Sale SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. First Sale SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului parulsanatos.ro. First Sale SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la parulsanatos.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

First Sale SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul parulsanatos.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.