Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.
   Masca Oliplex Nr 2 pentru repararea parului Ihair Keratin 100ml
   Masca Oliplex Nr 2 pentru repararea parului Ihair Keratin 100ml

   Masca Oliplex Nr 2 pentru repararea parului Ihair Keratin 100ml

   IH030
   Recenzie(0)
   65,00 lei
   Stoc epuizat

   Oliplex este un tratament special realizat pentru restabilirea frumusetii firelor tale de par. Aceasta masca reconecteaza parul rupt, il intareste, ofera protectie si detoxifica parul.

   Acest tratament se poate utiliza impreuna cu serviciile de colorare, decolorare sau ca si indreptare, sau poate fi utilizat intr-un mod independent.
   In functie de proces, Oliplex poate actiona:
   1.Pentru decolorarea sau colorarea parului.

   Mod de utilizare

   Pentru aceste procese, nu este necesar sa utilizati o putere mai mare de oxidant. Se adauga 7.5ml de substanta Oliplex nr 1 (tratament) la fiecare 30ml de vopsea sau decolorant ( 1:4 ). Dupa, amestecati bine pentru a amesteca substantele. Apoi, urmati pasii parcursi in mod obisnuit in ceea ce priveste colorarea sau decolorarea parului. La final, clatiti bine.
   Aplicati o cantitate suficienta de masca Oliplex nr 2 dupa ce ati clatit bine parul si ati indepartat surplusul de apa. Tineti tratamentul pe par circa 10 minute, apoi spalati parul cu sampon.

   2.Pentru indreptarea sau incretirea firelor de par.
   Se adauga 15ml de tratament Oliplex nr 1, in crema tratamentului pentru indreptare, apoi urmeaza pasii obisnuiti. Clateste parul si adauga Oliplex nr 1 iarasi in neutralizator, apoi clateste parul cu apa din abundenta. Aplicati masca Oliplex nr 2 pe par si menineti-o timp de 10-20 de minute, apoi clateste parul cu apa din abundenta.

   3. Ca si produs independent, utilizati astfel masca Oliplex nr 2

   Pasul 1, se amesteca 10ml de tratament Oliplex nr 1 cu 60ml de apa. Se stropeste parul din abundenta cu amestecul acesta si se lasa sa actioneze pe par timp de 10-20 de minute. Apoi clatiti bine.
   Dupa finalizarea primului pas, se aplica masca Oliplex nr 2 si se lasa sa actioneze pe par timp de 10-20 de minute, apoi se indeparteaza clatind parul cu apa din abundenta.

   Indicatii

   A nu se lasa produsul la indemana copiilor.
   A se evita contactul cu ochii.

   Nu exista recenzii la acest produs.

   Scrie-ti recenzia
   Masca Oliplex Nr 2 pentru repararea parului Ihair Keratin 100ml
   16 alte produse in aceeasi categorie: