Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Livrarea:

Livrarea prin curierat taxabila (Nici o comanda nu va fi procesata pentru livrare daca nu este si confirmata telefonic de catre operatorii nostri!) pentru VALOAREA PRODUSELOR comandate de MAXIM 298 de lei (durata de livrare 1 - 4 zile lucratoare) are o valoare de 23 lei, cost ce include:

  • un colet de maxim trei kilograme;
  • livrarea coletului oriunde pe teritoriul Romaniei;
  • returul documentelor sau a banilor - rambursul;

Nota: pentru fiecare kg in plus fata de coletul cu taxa minima de livrare, se adauga o taxa de 1,5 Lei/kg + TVA. Greutatea maxima a unui colet poate fi de 30 kg.

Livrarea prin curierat GRATUITA (durata de livrare 1 - 4 zile lucratoare) pentru VALOAREA PRODUSELOR comandate de MINIM 299 de lei. Nici o comanda nu va fi procesata pentru livrare daca nu este si confirmata telefonic de catre operatorii nostri!

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi (dar nelimitandu-se doar la acestea):

blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc.; cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, starea de urgenta, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti; In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari Parul Sanatos, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

In perioada sarbatorilor sau a altor perioade de promotii masive (de ex. conceptul Black Friday) pot exista intarzieri in livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi receptionate sau aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale, caracteristica sarbatorilor.

Plata

Plata produselor comercializate in cadrul prezentului magazin on-line se poate face astfel:

  1. Plata ramburs la curier in momentul receptionarii produselor
  2. Plata cu OP in contul firmei ce administreaza site-ul on-line (detaliile le gasiti pe prima pagina). In acest caz produsele vor fi expediate doar dupa comfirmarea de catre banca a receptionarii incasarii.
  3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales aceasta metoda de plata este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!