Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Reconstrucția părului deteriorat cu linia de produse Recovery Maxxelle

Reconstrucția părului deteriorat cu linia de produse Recovery Maxxelle

Parul, podoaba cea mai de pret a doamnelor si nu numai, are de suferit deseori prin colorari repetate, utilizarea produselor chimice agresive, folosirea placii, ondulatorului sau al foenului. Structura firului de par sufera modificari, pierzand minerale, uleiuri, proteine si aminoacizi, iar parul își pierde elasticitatea, strălucirea și frumusețea.

Pentru a restabili aspectul estetic și bine îngrijit, este necesar să recurgem la mijloace și proceduri adecvate de remediere. Putem obtine reconstructia parului acasa? DA, este posibila si o recomandam a fi facuta permanent, sistematic si constant cu ajutorul produselor de ingrijire de calitate care au rezutate dovedite in timp.

Ce este reconstrucția părului?

Vorbim despre proceduri care redau frumusețea și sănătatea părului utilizand produse bio, prietenoase cu pielea scalpului si firul de par, care asigură un aport puternic de proteine si care nu numai că pot reactiva foliculii afectați de păr, dar ofera si protectie pe termen lung.

Gama de bioterapie Cura de la MAXXelle este o linie de reconditionare si reparare a părului. Dedicata reconstrucției părului, linia foloseste drept principale ingrediente active acidul hyaluronic si keratina în concentrație ridicată. Efectul asupra firului de par este de umplere, hrănire, tonifiere, restructurare, fiind vizibil imediat.

Ce tip de par are nevoie de tratamente de restructurare?

  • par deteriorat după colorari frecvente sau agresive; vezi aici
  • par cu structura uscată;
  • par fin care se rupe usor;
  • lipsa strălucirii naturale;
  • par cu structura poroasă difici de aranjat;
  • protectie fata de factorii externi: soare, praf, poluare

In cadrul magazinului Parul Sanatos gasiti o selectie de produse de ingrijire si tratament al parului ce actioneaza asupra cauzelor nu doar a efectelor, fiind solutii din cele mai bune, cu rezultate dovedite. Produsele au la bază ani de cercetare, în laboratoare cu tradiție, care și-au dovedit calitățile terapeutice și eficiența în scopul pentru care au fost create.

Șamponul Recovery Maxxelle de reconstructie a părului efectuează o acțiune antioxidantă completă, nutritivă, tonifiantă, restauratoare și de lungă durată. Samponul este special pentru parul foarte degradat. Concentrația ridicată a ingredientelor active, cum ar fi acidul hialuronic și keratina, joacă mai multe roluri: dau corp firului de par, hrănesc, tonifica, restructureaza penetrând foliculii de păr prelungind în timp acțiunea specifică a produsului.

Tratamentul Masca Recovery Maxxelle de reconditionare a parului, în plus față de efectele de curatare ale șamponului, ofera stralucire și inmoaie. Mască foarte specifică pentru reconstrucția părului, cu o concentrația ridicată a ingredientelor active, cum ar fi acidul hialuronic și cheratina, joacă un rol de umplere, hrănire, tonifiere, restructurare și antioxidant. Deasemenea descurca, ofera luciu si inmoaie parul imediat.

Serul Hair Recovery Maxxelle completeaza gama de reconstructie creand un film de protecție pentru păr, dezvoltând o acțiune puternică de restaurare, protecție și umplere fiind in acelasi timp un protector impotriva surselor de caldura si avand un effect anti-frizz.

Gama Maxxelle este create pe bază de ingrediente organice, fără parabeni, silicon, petrol și SLES, cu respect total pentru piele și mediul înconjurător. Parfumurile sunt delicate și naturale, oferind o experienta olfactiva extrasenzoriala deosebita.

Alege tratamentele si produsele de intretinere a frumusetii si sanatatii parului tau din magazinul on-line Parul Sanatos sau în magazinul fizic din Iași, Soseaua Iasi - Voinesti nr. 46D, telefon: 0770 946 184